Program škole

Program klasične gimnazije spoj je opće gimnazije i klasičnih jezika te tako nudi šire obrazovanje.
Sve četiri godine učenici stječu široko obrazovanje - od društvenih predmeta (povijest, sociologija, filozofija, politika i gospodarstvo, vjeronauk),
preko prirodoslovnih (kemija, fizika, biologija, matematika) i umjetničkih (likovna i glazbena umjetnost) pa sve do jezika (engleski, njemački, grčki, latinski).

Plan i program

Zašto upisati KKG

Mnogi si postavljaju ovo pitanje! Pročitajte naših devet razloga!

Individualan pristup svakom učeniku

Mala škola i mali broj učenika omogućuju nastavnicima individualan pristup u radu. Svaki učenik dobije priliku da pokaže i razvija određena znanja i vještine.

Potiče kreativnost svakog učenika

Razvijanje kreativnosti nužno je da osoba postane maštovito, društveno i spoznajno biće. Mi razvoju kreativnosti učenika dajemo veliku važnost kroz raznolike izvannastavne aktivnosti za učenike.

E - dnevnik

E - dnevnik omogućuje preko interneta suvremeni uvid i praćenje postignutih rezultata učenika za vrijeme nastavnog procesa. Kažu da je to je budućnost, ali ta budućnost je dio naše svakodnevice.

Tehnička opremljenost škole

Sve učionice naše škole su potpuno opremljene za multimediju u nastavi. Nastavničko računalo s brzim internetom, projektor i prateća oprema, ozvučene učionice, nastavna pomagala...

Dodatna i dopunska nastava

Dodatna nastava za zainteresirane učenike održava se iz hrvatskog jezika, matematike, povijesti, geografije i sociologije. Za one koji upadnu u probleme nastavnici iz svih predmeta organiziraju dopunsku nastavu.

Besplatne pripreme za maturu

Maturanti u našoj školi mogu bezbrižno čekati "ispit zrelosti". Za sve koji to žele i kojima je potrebno nastavnici održavaju besplatne pripreme iz hrvatskog jezika, matematike i engleskog jezika.

Dodatni rad za napredne

Svi učenici koji žele odmjeriti svoje znanje na školskim, županijskim, državnim natjecanjima i smotrama dobro su došli. Naši nastavnici su vrlo iskusni u pripremama što pokazuju i postignuti rezultati naših učenika.

Zajedništvo učenika i nastavnika

Učenici i nastavniici tijekom školske godine ostvaruju brojne zajedničke projekte. Kroz te projekte izgrađujemo poštovanje i međusobno uvažavanje, a to izgrađuje posebno radno ozračje u našoj školi.

Pristupačni nastavnici

Naši nastavnici vrsni su pedagozi i stručnjaci u svojem području. To im omogućuje opušten i kreativan pristup nastavi i učenicima koji uvijek žele znati nešto više.