Izlet u Zagreb – Interliber 2017.

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/kkgvtchr/public_html/includes/menu.inc).

Opis događaja

Dana 10. studenog 2017. Škola je putovala na izlet u Zagreb. To je izlet koji škola tradicionalno organizira povodom održavanja međunarodnog sajma knjiga Interliber.

Stoga smo prvo i posjetili Interliber na Zagrebačkom velesajmu, a zatim imali slobodno vrijeme u shopping centru Arena. Potom smo se uputili prema  Zrinjevcu, trgu u središtu Zagreba. Ovdje smo posjetili  Arheološki muzej, gdje smo razgledali antičku zbirku muzeja i prisustvovali radionici pod nazivom Grčke vaze. Učenici su oslikavali vaze u crvenofiguralnom stilu (crne figure na crvenoj podlozi). Jedna grupa je bila u muzeju dok je druga grupa prolazila  Lenucijevom potkovom, dijelom Zagreba gdje se izmjenjuju reprezentativne građevine poput: zgrade HAZU-a i HNK-a i zelene površine poput: Botaničkog vrta.  Poslije su se grupe zamijenile odnosno oni sa šetnje otišli su u muzej, a oni iz muzeja u šetnju Lenucijevom potkovom.

Događaji